Scan Tv – Sa është numri i të varfërve ekstremë në botë? 10 gjëra që duhet të dini për varfërinë

varferia-1-765x383

Sa janë të varfrit në botë? Çfarë nënkuptohet me “varfëri ekstreme”? Dhe mbi të gjitha, a është e pashmangshme varfëria dhe a mund të eliminohet ajo? Në të jepen 10 të dhëna kryesore në lidhje me varfërinë në botë.

http://www.scan-tv.com/sa-eshte-numri-i-te-varferve-ekstreme-ne-bote-10-gjera-qe-duhet-te-dini-per-varferine/