Scan Tv – 5 mln euro për arsimin profesional – Hyn në fuqi marrëveshja. Investimi për formimin dhe punësimin

arsimi-profesional-752x383

Studentët që do të zgjedhin arsimin profesional tashmë do të kenë një formim më të plot për profilin e tyre dhe do të favorizohen për punësimin. Këto janë pritshmëritë nga marrëveshja e nënshkruar mes qeverisë shqiptare dhe Cassa Depositi e Prestiti, lidhur me financimin e programit të arsimit dhe formimit profesional nëpërmjet inovacionit. Këshilli i ministrave ka miratuar marrëveshjen për marrjen e huas prej 5 milion eurosh, me një kohëzgjatje prej 22 vitesh.

http://www.scan-tv.com/5-mln-euro-per-arsimin-profesional-hyn-ne-fuqi-marreveshja-investimi-per-formimin-dhe-punesimin/