“Tungjatjetja…Jetë”, edhe me Eugent Bushpepa

Gent Bushpepa, këngëtari me zë të fortë dhe shpirt të butë, ka sot një mesazh për shqiptarët dhe Shqipërinë. Këta fëmijë kanë nevojë për shërbime, për dashuri, për mbështetje, dhe nuk mund të vazhojme të qëndrojmë indiferent. Nesër mund të jetë shumë vonë…

Scan Tv – Drejtësia për të miturit, Gjonaj: Trajtim në qendrat multifunksionale

Të miturit me dënime alternative tashmë do të trajtohen në qendra multifuksionale për një drejtësi më miqësore me ta. Ministrja e drejtësisë Etida Gjonaj ka prezantuar projektin e ri, i cili po pilotohet ne kryeqytet me ngritjen e 5 qendrave të tilla nga bashkia dhe që synohet të shtrihet në mbarë vendin. Kjo nismë vjen […]

Top Channel – Durrës, Këshilli Bashkiak shpall gjendjen e emergjencës mjedisore

Këshilli Bashkiak i Durrësit ka miratuar unanimisht shpalljen e emergjencës mjedisore në fushën e menaxhimit të integruar të mbetjeve urbane. Anëtarët e Këshillit Bashkiak pranuan gjendjen e degraduar nga ana mjedisore në vendgrumbullimin e mbetjeve urbane. Pas miratimit në mbledhjen e këshillit, Bashkia do t’i drejtohet “Komitetit të Menaxhimit të Integruar të Mbetjeve”, një organ […]

VOA – BE-ja angazhohet për ndryshime reale në Ballkanin Perëndimor

samiti

Zyrtarët e Bashkimit Evropian u zotuan për vazhdimin e mbështetjes për vendet e Ballkanit Perëndimor në rrugën e tyre drejt rritjes së qëndrueshmërisë dhe sigurisë. Këto komente u bënë në Londër në përfundim të takimit të lartë ndërmjet Bashkimit Evropian dhe vendeve të Ballkanit Perëndimorë, në të cilin u diskutua për rrugët e përmirësimit të […]