FTESE PER PJESEMARRJE NE TENDER

Postuar: 25/06/2018 “World Vision Albania” shpall të hapur tenderin për: Materiale Didaktike dhe Zhvillimore për fëmijë Jeni të lutur të shprehni interesin dhe konfirmimin tuaj në lidhje me pjesëmarrjen në këtë tender brenda datës 28 Qershor 2018, ora 12:00, me e-mail në adresën: edra_xhaxho@wvi.org

Raport Vjetor 2015

Postuar: 25/06/2018 This report is developed based on a collaborative process, bringing together evidence of World Vision’s contribution to impact in the technical sectors, part of the national strategy along with transformational development, disaster management and advocacy.  The report also highlights promising practices, and innovation from the above-mentioned areas, including a special focus on the […]

Top Channel – Varësia nga teknologjia, sëmundja e së ardhmes

hi-tech

Sipas nje raporti, përdorimi i tepërt i teknologjisë mund të sjelle çrregullimet nervore, si dementia apo amnezia. Në rritje janë problemet psikologjike, me 10% në vitet e fundit, ku përveç kequshqyerjes është dhe depresioni si pasojë e stresit. Varësia nga teknologjia, nga interneti dhe smartphone, janë sëmundjet mendore që do të jenë më të përhapura […]

Scan TV – Ndryshojnë kriteret e financimit në fshatra! Para edhe për ata që kanë 4 dhoma por maksimumi i financimit shkon në 10 milion lekë

agro

Qeveria ka miratuar disa ndryshime në vendimin e datës 7 shkurt 2018 ku përcaktohet mënyra e shpërndarjes së fondeve për zhvillimin rural, me fokus mbështetjen e agroturizmit. Ndryshimet në thelb zgjerojnë gamën e përfituesve të mbështetjes financiare për diversifikimin e aktivitetit ekonomik në zonat rurale. http://www.scan-tv.com/ndryshojne-kriteret-e-financimit-ne-fshatra-para-edhe-per-ata-qe-kane-4-dhoma-por-maksimumi-i-financimit-shkon-ne-10-milion-leke/

Reporter.al – Rikualifikimi i diplomës ul pagat dhe kthen në bankat e shkollës 4 mijë infermierë

infiermeret

Një vendim i ministrisë së Arsimit dhe Shkencës rikualifikoi diplomat e degës “Infermieri e Përgjithshme” të lëshuara nga Universiteti i Mjekësisë në vitet 2002-2006 nga “master shkencor” në “bachelor”, duke sjellë ulje pagash dhe kosto shtesë për të plotësuar studimet për mijëra infermierë. https://www.reporter.al/rikualifikimi-i-diplomes-i-ul-pagen-dhe-kthen-ne-bankat-e-shkolles-4-mije-infermiere/