Top Channel – Varësia nga teknologjia, sëmundja e së ardhmes

hi-tech

Sipas nje raporti, përdorimi i tepërt i teknologjisë mund të sjelle çrregullimet nervore, si dementia apo amnezia. Në rritje janë problemet psikologjike, me 10% në vitet e fundit, ku përveç kequshqyerjes është dhe depresioni si pasojë e stresit. Varësia nga teknologjia, nga interneti dhe smartphone, janë sëmundjet mendore që do të jenë më të përhapura në dhjetëvjeçarin e ardhshëm në nivel botëror.

http://top-channel.tv/2018/06/25/varesia-nga-teknologjia-semundja-e-te-ardhmes/