Reporter.al – Rikualifikimi i diplomës ul pagat dhe kthen në bankat e shkollës 4 mijë infermierë

infiermeret

Një vendim i ministrisë së Arsimit dhe Shkencës rikualifikoi diplomat e degës “Infermieri e Përgjithshme” të lëshuara nga Universiteti i Mjekësisë në vitet 2002-2006 nga “master shkencor” në “bachelor”, duke sjellë ulje pagash dhe kosto shtesë për të plotësuar studimet për mijëra infermierë.

https://www.reporter.al/rikualifikimi-i-diplomes-i-ul-pagen-dhe-kthen-ne-bankat-e-shkolles-4-mije-infermiere/