Raporte - Studime

Mirëqënia e fëmijëve dhe të rinjve në Shqipëri. Raporti – “Si një pandemi globale po …

Rezultatet e hulumtimit për Kërkesat e tregut lokal të punës për të rinjtë Shkodër/Ulqin – …

Studimi: “Gra të fuqizuara, fëmijë të fuqizuar” World Vision Middle East and Eastern EuropeWorld Vision …

Gështenja e Gurakuqit Pyjet me gështenjë natyrale, mosha e të cilëve është rreth 500 vjeçare, …

“2021 was not an easy year on children, adolescents and their families in Albania or …

The  events  in  2020  impacted  lives  of  all  children,   especially  the  most  vulnerable  ones,  in  …