Reporteri

Reporteri

You are here

Reporteri është blogu ku të rinjtë nga zona dhe komunitete të ndryshme të Shqipërisë ndajnë mendime dhe sjellin në vëmendje çështje që i shqetësojnë.Ata jetojnë në qytete dhe fshatra të largëta të Shqipërisë, por janë të bashkuar në qëllimet e tyre.


Përmes shkrimeve dhe fotove të ndryshme, ata na njohin me Shqipërinë e tyre; me nevojat dhe shqetësimet që kanë adoleshentët dhe të rinjtë. Nuk janë ende profesionistë, por janë të vërtetë dhe përcjellin shumë energji e pasion përmes shkrimeve të tyre që na bëjnë të shohim realitetin me sytë e të rinjve. Gazetarët e mirënjohur Fatos Baxhaku, Monika Stafa, Elira Canga, Armand Mero dhe jo vetëm kanë qenë disa prej trajnuesve të të rinjve.Nga Lunida, Kurbin- Në mes të errësirës ka dritë

7/ 02/ 2020

Ndodh që secili nga ne, shpesh herë të përballet me vështirësi, me sfida sepse sfidë është vetë jeta. Ngritjet dhe ngjitjet e jetës gërshetohen me dështimet dhe sukseset, lumturitë dhe zhgënjimet. Jeta nuk është lëndinë trëndafilash, ndaj edhe gjembat e saj thumbojnë fort, por duhet në jetë të jesh i fortë.

Më Shumë

Nis në Librazhd turi i ekspozitës “Reporteri”!

18/ 10/ 2019

Për 4 javë, nga ora 8 deri në 17:00, në hollin e Pallatit të Kulturës  do të gjeni ekspozitën “Reporteri” me fotoreportazhet e të rinjve anekënd Shqipërisë. Ata sjellin në vëmendjen e gjithësecilit prej nesh problematikat që hasin në komunitetet ku jetojnë.

Më Shumë

Reporteri

16/ 07/ 2019

Blogu Reporteri është një hapësirë ku të rinjtë ndajnë mendime dhe sjellin në vëmendje çështje të ndryshme që i shqetësojnë në komunitetet ku jetojnë.

Më Shumë

Nga Fatos Baxhaku/ Stop dhunës dhe egoizmit

15/ 07/ 2019

Jetojmë në një vend ku ethet e kapërcimit të shpejtë të së kaluarës diktatoriale, të kapjes së kohës së humbur, të arritjes së standarteve jetësore perëndimore, të krijimit të një shoqërie shqiptare të konsumit, kanë zaptuar shumicën. Të jesh më mirë është një kërkesë e drejtë, gati-gati e dhënë nga Zoti, andaj përpjekja në vetevete nuk do të kishte asgjë për t’u shqetësuar e as për t’u sharë.

Më Shumë

Nga Iljada, Korçë/ "Jam mes jush, si ju, i ndryshëm dhe i barabartë"

12/ 07/ 2019

Tomi është 15 vjeç. Ai është shoku im, 3 vite në kopësht dhe 6 vite në shkollë. Këto vite nuk kanë qenë të thjeshta për të. Ai qendronte gjithë kohën me kokën mbështetur mbi bankë. Në klasë kishte nxënës që e ngacmonin dhe argëtoheshin kur acarohej. Kjo ishte arsyeja kryesore që Tomi e braktisi shkollën.

Më Shumë

Pages

Tungjatjeta.al

 
Emanueli
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Arjani
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Soni
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Selma
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni