Lajmet e fundit

Në Shqipëri, sipas studimit të World Vision, 28.2% e fëmijëve raportojnë së punojnë për …

World Vision ka konsultuar strategjinë kombëtare për 5 vitet e ardhshme me dhjetra përfaqësues …

Bullizmi është një prej fenomeneve që po rritet frikshëm në shoqërinë tonë.  1 në …

Në programin “Pasdite në Top Channel”, Klodiana Kapo- Menaxhere e Komunikimit në World Vision …

Një eksperiencë unike dhe e pakrahasueshme, mundësia për të bërë për herë të parë …

Genti ka pranuar, jo vetëm të jetë Ambasador i World Vision për programin social …