SAY IT DIGITAL në media

Në Top Channel , në emisionin 𝐅𝐭𝐞𝐬ë 𝐧ë 𝟓, disa nga të rinjtë e grupit 𝐒𝐚𝐲 𝐈𝐭 𝐃𝐢𝐠𝐢𝐭𝐚𝐥 bashkëbiseduan me gazetaren dhe moderatoren Bieta Sulo për ekspozitën e konceptuar prej tyre ku trajtojnë një prej sfidave më të rëndësishme me të cilat përballen ata sot, 𝐩𝐮𝐧ë𝐬𝐢𝐦𝐢𝐧. Ndiqni emisionin e plotë për të mësuar më shumë […]

Çfarë është SAY IT DIGITAL?

SAY IT digital është një projekt i cili synon të ndërlidhë të rinjtë, duke integruar përdorimin e teknologjisë, për të shprehur nevojat, sfidat dhe vizionin për të ardhmen e tyre dhe të vendit. Pas një procesi konsultimi dhe diskutimi me vetë të rinjtë, rezultoi se punësimi është një nga nevojat dhe sfidat më të rëndësishme […]

Të bësh punën që ti do është arritje, sidomos në realitetin shqiptar

Nga Fjodora Fjora Të bësh punën që ti do, është arritje, sidomos në realitetin shqiptar. Këto 25+ vite eksperiencë në median televizive më kanë treguar se nëse e do me gjithë shpirt punën që bën, nëse ke pasionin dhe zemrën aty, do të jesh më i lumtur dhe më produktiv.  Rruga për të arritur aty […]

Say It

Të rinjtë janë plot ide. Kreativiteti, energjia dhe vullneti i tyre janë të domosdoshme për të sjellë ndryshimin e kërkuar në shoqëri. Ata janë të ndjeshëm ndaj problematikave dhe të gatshëm të përfshihen në zgjidhjen e tyre.  Përmes aksioneve vullnetare në grup ose individualisht, të rinjtë mund të veprojnë për të përmirësuar komunitetin, shkollën, mjedisin […]