SAY IT DIGITAL në media

Në Top Channel , në emisionin 𝐅𝐭𝐞𝐬ë 𝐧ë 𝟓, disa nga të rinjtë e grupit 𝐒𝐚𝐲 𝐈𝐭 𝐃𝐢𝐠𝐢𝐭𝐚𝐥 bashkëbiseduan me gazetaren dhe moderatoren Bieta Sulo për ekspozitën e konceptuar prej tyre ku trajtojnë një prej sfidave më të rëndësishme me të cilat përballen ata sot, 𝐩𝐮𝐧ë𝐬𝐢𝐦𝐢𝐧.

Ndiqni emisionin e plotë për të mësuar më shumë rreth mesazheve të të rinjve dhe zgjidhjeve që ata propozojnë.

Say It Digital mbështetet nga World Vision Albania dhe synon që të ndërlidhë të rinjtë nga e gjithë Shqipëria, duke integruar përdorimin e artit dhe teknlogjisë si një formë inovative përmes së cilës, ata shprehin nevojat, sfidat dhe vizionin për të ardhmen e tyre dhe të vendit.