World Vision Albania mbështet organizimin e Konkursit Kombëtar të Gjuhës Shqipe

Për të dytin vit radhazi, organizata World Vision Albania mbështeti organizimin e Konkursit Kombëtar të Gjuhës Shqipe, i cili shënon një hap të rëndësishëm në ruajtjen, nxitjen dhe promovimin e Gjuhës Shqipe ndër breza. Në natën finale ishte e pranishme edhe drejtoresha ekzekutive e World Vision Albania, Eljona Elmazi, e cila mbajti një fjalë përshëndetëse. […]

Inaugurohet Qendra “Fuqizojmë Komunitetin” Kurbin

Në Kurbin është inauguruar Qendra “Fuqizojmë Komunitetin”, e cila ofron shërbime sociale të integruara dhe aktivitete të ndryshme për fëmijët, adoleshentët, të rinjtë, si dhe grupet në nevojë të prekura nga përjashtimi social, diskriminimi apo abuzimi. Në ceremoninë e përurimit ishte i pranishëm i Ngarkuari me Punë i Ambasadës së SHBA në Tiranë, David Wisner, […]