Fushata 1goal4IMPACT – Mesazhi i të rinjve të Durrësit për barazinë gjinore dhe gjithëpërfshirjen

Të rinjtë e Durrësit kanë gjetur një mënyrë shumë origjinale për të sjellë në vëmendjen e bashkëmoshatarëve dhe komunitetit barazinë gjinore dhe gjithëpërfshirjen sociale.Ata kanë inskenuar një situatë që e kanë hasur në komunitet, por që duan të ndryshojnë mentalitetin dhe historia të mos përsëritet. Fushata 1GOAL4IMPACT mbështetet nga Ministria e Arsimit dhe Sportit, Ministria […]

Nisin “Youth Bootcamp”, teknologjia për të rinjtë si formë për ngritur zërin

bootcamp

70 adoleshentë dhe të rinj nga 9 qytete të Shqipërisë janë bërë pjesë e “Youth Bootcamp” dhe po mësojnë parimet e përdorimit të digjitalizimit dhe teknologjisë për të sjellë ndryshimin e dëshiruar social. Ata po eksplorojmë se si të përdorim teknologjinë për të ngritur zërin rreth çështjeve që shqetësojnë komunitetin, përfshirë këtu pabarazinë gjinore, përfshirjen […]

1GOAL4IMPACT

1goal4impact_te rinjte

(English below) Sporti dhe aktivitetet sportive ndihmojnë për një shëndet më të mirë fizik e mendor. Në të njejtën kohë shërbejnë edhe si një mënyrë për të pasur gjithëpërfshirje e për të dhënë mesazhe solidariteti mes fëmijëve, të rinjve sportistëve profesionistë dhe fansave të çdo lloj sporti. 1GOAL4IMPACT është nisma e World Vision Albania e […]