Shkolla e Marios

fa6ae166-324b-4758-8d1d-6930b4a8dfd4

Mario është tetë vjeç. Në moshën 3-vjeçare ka pësuar një aksidentuar dhe që prej asaj kohë është në karrige me rrota. Ëndrra tij më e madhe është që të vazhdoj shkollën! “Shkoj me dëshirë në shkollë, më pëlqen shumë. Kënaqem kur të luaj me shokët, që vërtet i dua dhe me duan shumë”– tregon Mario. […]