Ora News – Humbën prindërit, historia e katër vëllezërve jetimë të zhytur në varfëri

Jeta i ka sfiduar fort që në vegjëli katër djemtë e familjes Sefe në Sovjan të Korçës. Kanë mbetur jetimë e jetojnë të vetëm në varfëri. Para tre vitesh humbën nënën e tyre ndërkohë një javë më parë humbën dhe babain. Pamundësia ekonomike e ka bërë të dorëzohet edhe hallën e fëmijëve.Rasti është i njohur për Shërbimin Social në Korçë. Por përveç konstatimit duket se asgjë nuk është bërë. Pamundësia ekonomike e ka bërë të dorëzohet edhe hallën e fëmijëve. Ajo bën thirrje për ndihmë për të rikthyer shpresën në sytë e katër nipërve.

http://www.oranews.tv/article/humben-prinderit-historia-e-kater-vellezerve-jetime-te-zhytur-ne-varferi