Top Channel – Në QSUT rradhë për të bërë rezonancën te fëmijët e vegjël

Në QSUT ka një fluks të madh të qytetarëve të cilët presin që tu bëjnë rezonancën fëmijëve të tyre. Sipas një qytetari i kanë rezervuar vizitën që në muajin nëntor të 2018 për ta kryer atë dhe ajo pritet të bëhet tani më 23 janar. Pra, gati tre muaj për pritje të bërë një rezonancë për fëmijën e tij.

https://www.youtube.com/watch?v=Qxi0ooXQVyk