RTSH – Shpërndahen ndihma për familjet në nevojë

World Vision në bashkëpunim me Bashkinë Korçë dhe Shërbimin Social Shtetëror kanë nisur të shpërndajnë ndihma për familjet në nevojë. Pako ushqimore dhe batanije do të ndahen në 54 familje në qytetin e Korçës të cilat jetojnë në kushte të vështira ekonomike. Drejtuesi i World Vision në Korçë, Oltjan Drabo, thotë se kjo nismë vjen […]

Top Channel – Fruthi, 9 raste në javë. ISHP kërkon vaksinimin e foshnjave

Në Shqipëri ka raste me fruth. Shtyrja në kohë e vaksinës “MMR” që bëhet te bebet një vjeç, apo refuzimi i saj, kanë bërë që në vendin tonë të ketë raste me fruth, ndonëse jo në përmasat e një epidemie. Shqipëria renditet në vendin e 6 në Europë për nga numri i të prekurve nga […]

A2 News – Studentët ngujohen te Drejtësia dhe Ekonomiku, tensione me policinë

policia

Studentët vijojnë protestën e tyre edhe gjatë ditës së premte. Ata janë ngujuar në Fakultetin e Drejtësisë dhe atë të Ekonomisë. Ata nuk tërhiqen edhe pse gjatë orëve të natës, policia ka tentuar t’i nxjerrë me forcë nga ambientet e fakulteteve. Në Fakultetin e Drejtësisë nuk janë vetëm studentët të ngujuar brenda ambienteve të leksioneve […]

Klan Tv – Institucionet arsimore të Kosovës në grevë nga 14 Janari

arsiminegrevekosove-933x445

Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës e Kosovës (SBASHK) mori vendim që më 14 Janar, të nisë një grevë e përgjithshme në të gjitha institucionet arsimore të Kosovës, në shenjë pakënaqësie me nivelin e pagave. https://tvklan.al/institucionet-arsimore-te-kosoves-ne-greve-nga-14-janari/