Top Channel – Ekonomia shqiptare, drejt ngadalësimit. Banka Botërore: Rritja do të ulet në 3.6 për qind

Ekonomia shqiptare po hyn në një fazë ngadalësimi, e cila mund të zgjasë për disa vite. Paralajmërimi vjen nga Banka Botërore, në raportin e fundit mbi perspektivën e ekonomisë globale. Rënia në 3.5 për qind e rritjes ekonomike ka pasoja të shumëfishta, duke e bërë më të vështirë zbutjen e varfërisë dhe rritjen e punësimit.

http://top-channel.tv/2019/01/10/ekonomia-shqiptare-drejt-ngadalesimit-banka-boterore-rritja-do-te-ulet-ne-3-6-per-qind/