Top Channel – Moti i keq, Policia Bashkiake e Tiranës shpëton dy të mitur nga Korça dhe Vlora

te-miturit

Dy të mitur janë shpëtuar gjatë mëngjesit të sotëm nga punonjësit e Policisë Bashkiake të Tiranës. Pas sinjalizimit që kanë marrë nga qytetarë të ndryshëm, punonjësit e Policisë Bashkiake kanë gjetur dy të mitur që në këto ditë të ftohta dhe të lagështa e kalonin natën duke u strehuar në ambiente të papërshtatshme. Të rinjtë 16 vjeç nga Vlora dhe 14 vjeç nga Korça janë gjetur në një nga bodrumet e pallateve në afërsi të Shkozës.

http://top-channel.tv/2019/01/10/moti-i-keq-policia-bashkiake-e-tiranes-shpeton-dy-te-mitur-nga-korca-dhe-vlora/