Klan Tv – Institucionet arsimore të Kosovës në grevë nga 14 Janari

arsiminegrevekosove-933x445

Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës e Kosovës (SBASHK) mori vendim që më 14 Janar, të nisë një grevë e përgjithshme në të gjitha institucionet arsimore të Kosovës, në shenjë pakënaqësie me nivelin e pagave.

https://tvklan.al/institucionet-arsimore-te-kosoves-ne-greve-nga-14-janari/