Klan Tv – Edhe Shqipëria e rrezikuar nga fruthi

Epidemia e fruthit në Maqedoninë fqinje, rënia e temperaturave dhe sidomos mungesa e vaksinimit mund të konsiderohen një terren i favorshëm për përhapjen e kësaj sëmundjeje edhe në Shqipëri. Drejtoresha e Qendrës Shëndetësore numër 3 në Tiranë shpjegon: “Ka shumë prindër që e kanë refuzuar marrjen e vaksinës, por një fëmijë i pavaksinuar jo vetëm […]

RTK – Veseli këmbëngul që s’ka shkëmbim territoresh

veseli

Kosova nuk ka pretendime për më tepër territor, por as nuk do të japë territor. Kështu është zotuar i pari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli. Ai thotë se vendit i nevojitet unitet për dialogun me Serbinë dhe që Presidenti ka rolin e tij kushtetues. Kritika ka adresuar për Bashkimin Evropian për mosliberalizimin e vizave […]