RTK – Veseli këmbëngul që s’ka shkëmbim territoresh

veseli

Kosova nuk ka pretendime për më tepër territor, por as nuk do të japë territor. Kështu është zotuar i pari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli. Ai thotë se vendit i nevojitet unitet për dialogun me Serbinë dhe që Presidenti ka rolin e tij kushtetues. Kritika ka adresuar për Bashkimin Evropian për mosliberalizimin e vizave për kosovarët.

http://www.rtklive.com/sq/news-single.php?ID=320122