Shqiptarja.com – Dëbora bllokon disa fshatra në Dibër, Bulqizë e Kukës, probleme në Korçë, reshje edhe në Sarandë

bora

Prej dy ditësh vijojnë reshjet e dëborës në zonat malore të vendit, por jo vetëm, pasi sot është zbardhur edhe Saranda. Situata në zona të caktuara të vendit paraqitet problematike nga reshjet e dëborës që kanë rënë. Disa zona rurale të thella në Kukës, Bulqizë dhe në Dibër janë të izoluara nga dëbora. Trashësia e dëborës në këto zona e ka bërë të pamundur qarkullimin e automjeteve.

http://shqiptarja.com/lajm/moti-i-keq-debora-bllokon-disa-fshatra-ne-diber-dhe-bulqize-probleme-edhe-ne-korce-situata