Top Channel – Nis regjistrimi në kopshte. Nuk pranohen fëmijë të pavaksinuar

Ditën e hënë nisën regjistrimet në kopshte, proces që do të përfundojë më datë 17 shtator, kur do të nisë zyrtarisht viti i ri shkollor. Drejtuesit e arsimit thonë se si sistemi privat, edhe ai publik monitorohen njësoj, por kërkesat për në publik janë rritur ndjeshëm. Për drejtoreshën e Arsimit në Tiranë, ka disa arsye […]

Top Channel – Nikolla: I dhamë fund kaosit, alterteksti prodhoi korrupsion dhe gabime të panumërta

nikolla

Teksa prindërit e nxënësit kanë filluar blerjen e teksteve, ministrja e Arsimit përmes një video-mesazhi kritikoi atë që sipas saj krijoi kaos e korrupsion në sistemin arsimor shqiptar altertekstin. “Alterteksti prodhoi 1310 tekste. Një kaos i vërtetë, korrupsion dhe gabime të panumërta në sistemin e arsimor. Prindërit dhe mësuesit ankoheshin për gabimet në tekste”, shprehet […]

Klan Kosova – Haradinaj i sigurt se s’do të ketë ndarje dhe as lëvizje të kufijve

Ramush-Haradinaj

Pak para fillimit të seancës së jashtëzakonshme të Kuvendit të Kosovës për miratimin e ekipit negociator për dialogun me Serbinë, kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj, para mediave ka deklaruar se opozita duhet të jetë pjesëmarrëse në seancën për këtë rezolutë. Pritet të shqyrtohet propozim-vendimi i Qeverisë për emërimin e Ekipit Negociator për Normalizimin e Marrëdhënieve […]