Top Channel – Nikolla: I dhamë fund kaosit, alterteksti prodhoi korrupsion dhe gabime të panumërta

nikolla

Teksa prindërit e nxënësit kanë filluar blerjen e teksteve, ministrja e Arsimit përmes një video-mesazhi kritikoi atë që sipas saj krijoi kaos e korrupsion në sistemin arsimor shqiptar altertekstin. “Alterteksti prodhoi 1310 tekste. Një kaos i vërtetë, korrupsion dhe gabime të panumërta në sistemin e arsimor. Prindërit dhe mësuesit ankoheshin për gabimet në tekste”, shprehet ministrja Lindita Nikolla.

http://top-channel.tv/2018/09/04/nikolla-i-dhame-fund-kaosit-alterteksti-prodhoi-korrupsion-dhe-gabime-te-panumerta/