Klan Kosova – Haradinaj i sigurt se s’do të ketë ndarje dhe as lëvizje të kufijve

Ramush-Haradinaj

Pak para fillimit të seancës së jashtëzakonshme të Kuvendit të Kosovës për miratimin e ekipit negociator për dialogun me Serbinë, kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj, para mediave ka deklaruar se opozita duhet të jetë pjesëmarrëse në seancën për këtë rezolutë. Pritet të shqyrtohet propozim-vendimi i Qeverisë për emërimin e Ekipit Negociator për Normalizimin e Marrëdhënieve në mes të Kosovës dhe Serbisë.

http://klankosova.tv/haradinaj-mospjesemarrja-e-opozites-ne-seance-se-ndihmon-kosoven/