VOA – Debati për nenin e ekstradimit, reagon BE

be

Delegacioni i BE-së shprehet se “Neni 491 (f) i miratuar i Kodit, garanton se personi i cili është gjykuar dhe dënuar në mungesë ka mundësinë që të ketë një rishqyrtim të çështjes në prani të tij/saj përpara Gjykatës. Kjo masë është në përputhje me Standartet europiane të përcaktuara nga Gjykata Europiane e të Drejtave të […]

RTK – Hahn: Duhet te arrihet zgjidhje afatgjate mes Kosoves dhe Serbise

hahn

Hahn në një intervistë për “Tanjug” ka thënë se zgjidhja afatgjatë për normalizimin e raporteve mes Kosovës dhe Serbisë përfshinë një marrëveshje të qëndrueshme dhe reale e cila sipas tij duhet të bazohet në ligjet ndërkombëtare. http://www.rtklive.com/sq/news-single.php?ID=266523