RTK – Hahn: Duhet te arrihet zgjidhje afatgjate mes Kosoves dhe Serbise

hahn

Hahn në një intervistë për “Tanjug” ka thënë se zgjidhja afatgjatë për normalizimin e raporteve mes Kosovës dhe Serbisë përfshinë një marrëveshje të qëndrueshme dhe reale e cila sipas tij duhet të bazohet në ligjet ndërkombëtare.

http://www.rtklive.com/sq/news-single.php?ID=266523