Marsela Çibukaj, ambasadore e World Vision Albania

English below Një tjetër personazh i njohur i bashkohet World Vision në Shqipëri në kauzat në mbështetje të fëmijëve, të rinjve dhe familjeve më në nevojë. Artistja e talentuar dhe shumë e dashur për publikun, por edhe e ndjeshme dhe aktive ndaj kauzave sociale, Marsela Çibukaj do të jetë ambasadore e World Vision Albania, si […]

“Tungjatjetja…Jetë”, edhe me Eugent Bushpepa

“Le të mos lodhemi duke bërë të mirën;sepse, po të mos lodhemi, do të korrim në kohën e vet.” Me ardhjen e pranverës dhe vetëm pak muaj pas fillimit të një viti të ri, disa i rikthehen objektivave të vendosura në fillim-viti, të tjerë ndërmarrin zotime të reja, por pothuajse të gjithë rinovojnë forcat, energjinë […]

Tungjatjeta nga Nik Xhelilaj!

Postuar: 13/04/2018 “Imagjino një qytet, një që zgjohet në mëngjes, një që shkon në shkollë, njëri shkon në punë, njëri hipën në makinë, njëri hap lokalin…janë të gjithë me aftësi të kufizuar. 70.000 fëmijë janë shumë për një vend të vogël si Shqipëria…”- thotë aktori Nik Xhelilaj.

Tungjatjeta Oligert!

Postuar: 09/01/2018 “Unë besoj se çdo fëmijë ka nevojë për kampionë! Na ndihmoni që këto fëmijë ta përfundojnë garën e tyre! Ju jeni kampionët e tyre! 400 lekë janë shumë pak për mua, për ty, por jo për Oligertin. Tungjatjeta Oligert!” – Luiza Gega, ambasadore e World Vision, programi social “Tungjatjeta”. Luiza Gega mban rekordin […]

Alban Skënderaj ambasador i Tungjatjeta

Alban Skënderaj, është ambasador i 33 mijë fëmijëve në World Vision Shqipëri & Kosovë.Në prag të Krishtlindjeve ai i fton shqiptarët të jenë pjesë e Tungjatjeta…Jetë! Një kauzë e cila ka në zemër fëmijët me Aftësi të Kufizuara! 

Tungjatjeta…jetë

400 Lek “Diell” për vajzën me sytë më të bukur në botë që ëndërron të ecë! Arlinda Çausholli – Ambasadore e World Vision Shqipëri & Kosovë “Tungjatjeta…jetë” #SëbashkupërSelmën!  Si mund të Dhuroni:Raiffeisen BankNumër llogarie: 00 3088 0359IBAN: AL60 2021 1013 0000 0000 3088 0359SWIFT: SGSBALTXKartë Debiti / Krediti: http://www.tungjatjeta.al/#dhuro 

Më përkrah! Mos dhuno!

Sot në orën 9, pranë Muzeut Kombetar, World Vision iu bashkua Maratonës së Tiranës për të mbështetur kauzën për mbrojtjen e fëmijëve “Më përkrah! Mos dhuno!.

Aktori Nikola Shreli viziton për herë të parë fëmijën që sponsorizon

5_36

“Ti ke një vend të veçantë në zemrën time”, – i tha Nikola Shreli Aurelit, 9 vjeç, nga zona e Bathores në Tiranë, të cilin e sponsorizon prej me shumë se 3 vjetësh.  Nikola është një aktor hollivudian dhe skenarist nga Detroit, Michigan, nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës.  Ai është djalë i dy emigrantëve […]