Tungjatjeta Oligert!

Postuar: 09/01/2018

“Unë besoj se çdo fëmijë ka nevojë për kampionë! Na ndihmoni që këto fëmijë ta përfundojnë garën e tyre! Ju jeni kampionët e tyre! 400 lekë janë shumë pak për mua, për ty, por jo për Oligertin. Tungjatjeta Oligert!” – Luiza Gega, ambasadore e World Vision, programi social “Tungjatjeta”.

Luiza Gega mban rekordin në garën e vrapit të 800, 1500, 3000, 5000 metra & 21 km. Këtë herë, atletja shqiptare ka nisur vrapin përkrah Tungjatjetës për të fituar një nga garat më të rëndësishme të shoqërisë: #përfëmijëtmeaftësitëkufizuara

Dhuro dhe kontributi yt mund të përmirësojë jetën e tyre!

Si mund të Dhurosh?

RAIFFEISEN BANK Numër llogarie: 00 3088 0359

IBAN: AL60 2021 1013 0000 0000 3088 0359

SWIFT: SGSBALTX

Kartë Debiti / Krediti: http://www.tungjatjeta.al/#dhuro

Për më shumë informacion vizitoni: www.tungjatjeta.al

Oligerti, ngjitet vetë!