Të rinjtë e “IMPACT” Librazhd – Të mbrojmë Tokën, shtëpinë tonë të madhe

Toka, shtëpia jonë e madhe, na jep bujarisht gjithçka që na nevojitet për një jetesë të shëndetshme dhe nuk kërkon gjë tjetër në këmbim veç përkujdesjes. Të rinjtë e grupeve IMPACT në Librazhd janë bërë vetë pjesë e ndryshimit për të cilin komuniteti ka nevojë. Përmes këtij dokumentari të shkurtër të ideuar prej tyre përgjatë […]

Argi, rrugëtimi jetëndryshues me grupet rinore IMPACT

Argi prej një viti ka nisur gjimnazin, por gjëja që i ka munguar më shumë pas mbarimit të shkollës 9 vjeçare ka qenë angazhimi i tij me të rinjtë e “Impact”.   Sot ai ndihet i lumtur që e ka rigjetur sërisht veten të angazhuar, me një grup të ri të krijuar në shkollën e tij […]

Ambiente miqësore dhe gjithëpërfshirëse për fëmijët dhe adoleshentët

Bashkëpunimi me shkollat  për krijimin e ambienteve miqësore dhe gjithëpërfshirëse për fëmijët dhe adoleshentët zë një vend të rëndësishëm në punën e World Vision Albania. Grupet IMPACT, Hapësirat Zhvillimore, Këndet e Qetësisë dhe terrenet e reja sportive kanë krijuar mundësi që të gjithë fëmijët dhe adoleshentët të përfshihen në aktivitete të larmishme, të domosdoshme për […]

Zëri i fëmijëve duhet të dëgjohet

Ndiqni rrëfimin e Nevjonit, i cili drejton një prej grupeve IMPACT në Korçë, duke i ndihmuar të rinjtë të ndërtojnë aftësi, kompetenca dhe të fuqizohen për përfshirje aktive në jetën sociale dhe ekonomike.

Nisma e të rinjve që ndryshoi gjithë komunitetin

Nisma e të rinjve IMPACT që ndryshoi një komunitet! Çdo ditë, banorët e një fshati në periferi të Shkodrës kanë mundësi të marrin shërbim online pa pagesë, falë një nisme të ideuar nga të rinjtë e grupeve IMPACT dhe të mbështetur nga World Vision Albania. Ngritja e një salle kompjuterash në #shkollë, iu shërben jo […]