Idetë kreative, krijojnë hapësira kreative

Vendi i kreativitetit - Vushtrri

Hapësira kreative për të moshuarit, të rinjtë dhe për fëmijët, por edhe ndërgjegjësim për jetë të shëndetshme etj, këto kanë qenë disa nga idetë që të rinjtë e Klubeve SKYE në Kosovë, i kanë shndërruar në nisma në shërbim të komunitetit. Mbi 200 të rinj të grupeve SKYE në Kosovë pjesë e projektit “Rritja e […]

RTSH- Dhuna tek fëmijë

dhunaaaa

70% e fëmijëve në Shqipëri pranojnë se kanë përjetuar një formë dhune. Shifrat e Raportit të Mirëqenies së Fëmijëve nga World Vision dhe historitë personale të vetë fëmijëve që kanë përjetuar dhunë, në fokusin e programit “Pasditja ime” në RTSH. https://www.youtube.com/watch?v=OyFWc5iwxvE&feature=share