RTSH- Dhuna tek fëmijë

dhunaaaa

70% e fëmijëve në Shqipëri pranojnë se kanë përjetuar një formë dhune.

Shifrat e Raportit të Mirëqenies së Fëmijëve nga World Vision dhe historitë personale të vetë fëmijëve që kanë përjetuar dhunë, në fokusin e programit “Pasditja ime” në RTSH.

https://www.youtube.com/watch?v=OyFWc5iwxvE&feature=share