“Shqipëria i jep zë fëmijëve me aftësi të kufizuara”

Ky është titulli që zyra botërore e World Vision ka zgjedhur për të shoqëruar shkrimin e realizuar për zyrë e World Vision në Shqipëri dhe Kosovë, e cila është vlerësuar me cmimin e parë për idetë kreative dhe novatore përsa i përket fushatës së programit social “Tungjatjeta…Jetë”. Beso dhe ti! #Dhuro një #Tugjatjeta https://wviaccount.us.newsweaver.com/StaffBOB/h8x4t57d20q1wlbrehl8y7?email=true&a=1&p=724718&t=367854

Buzëqeshja, “magjia” që shëron….

Laureli-dhe-Mimoza-770x433

  Gazetari Fatos Baxhaku ka udhëtuar në zonat e thella të Librazhdit ku prej 1 viti zbatohet programi social i World Vision “Tungjatjeta…Jetë”. Baxhaku na ka treguar se çfarë po ndodh me këta fëmijë brenda dhe jashtë shtëpive të tyre përmes këtij reportazhi. http://www.gsh.al/2019/03/18/buzeqeshja-magjia-qe-sheron/?fbclid=IwAR3RUd5_urK61xTzRSlbX7aPZlLwfuWmiMcK6g3REaXyzx06pwaN3gmk0E4  

Të rinjtë për të drejtat e Njeriut në Shqipëri

Capture

Projekti “Të rinjtë për të drejtat e Njeriut në Shqipëri” i bashkëfinancuar nga Bashkimi Evropian dhe zbatuar nga World Vision dhe SEEYN do të angazhojë rreth 1900 të rinj në 19 zona të Shqipërisë për 9 muaj. Drejtoresha e World Vision për Ballkanin Perëndimor znj. Eljona Boçe Elmazi ka firmosur marrëveshjet e bashkëpunimit me 9 organizata […]