Buzëqeshja, “magjia” që shëron….

Laureli-dhe-Mimoza-770x433

 

Gazetari Fatos Baxhaku ka udhëtuar në zonat e thella të Librazhdit ku prej 1 viti zbatohet programi social i World Vision “Tungjatjeta…Jetë”. Baxhaku na ka treguar se çfarë po ndodh me këta fëmijë brenda dhe jashtë shtëpive të tyre përmes këtij reportazhi.

http://www.gsh.al/2019/03/18/buzeqeshja-magjia-qe-sheron/?fbclid=IwAR3RUd5_urK61xTzRSlbX7aPZlLwfuWmiMcK6g3REaXyzx06pwaN3gmk0E4