RTSH – Bashkia e Skraparit pa buxhet, mbyllen disa shërbime

Skrapar

Kjo javë nisi për qytetarët e Skraparit me më pak shërbime. Në këtë bashki, të hënën u mbyllen dyert e çerdhes, konviktit të nxënësve, Qëndrës së Fëmijëve me Aftësi Ndryshe, por dhe Shërbimi i Pastrimit. Në kundërshtim të plotë me çdo ligj, Ministria e Financave mban të bllokuar politikisht 17 000 banorë të Skraparit duke […]

ABC News – Beograd, protestë kundër Kosovës

Qindra qytetarë, mbështetës të Partisë Demokratike në Serbi, protestuan mbrëmë në Beograd, kundër çdo marrëveshjeje me Kosovën. Njohjen e Kosovës nga Serbia, ata e quajtën tradhti ndaj të parëve të tyre. http://abcnews.al/beograd-proteste-kunder-kosoves/