Top Channel – Mbrojtja e fëmijëve nga interneti; Facebook fshiu 8.7 milionë imazhe

UNICEF në Shqipëri organizoi për herë të parë Samitin Viral. Veç mundësive të shumta që të ofron bota dixhitale, ajo nuk është aq e sigurt për fëmijët. Interneti tashmë është kthyer në domosdoshmëri. Në Shqipëri, numri i përdoruesve aktivë të internetit u rrit në 2 milionë në 2017, 18% më shumë se në vitin 2016. […]

Shqiptarja.com – Fëmijët me aftësi të veçanta sjellin “Borëbardhën” në skenë, vullnetarët: Bashkohuni me ne

Fëmijët me aftësi të veçanta çdo ditë mblidhen së bashku në Institutin e fëmijëve që kanë probleme me shikimin për të kryer aktivitet të ndryshme. Së fundmi kanë sjellë në skenë “Borëbardhen”, në Teatrin Tribuna. Të rinjtë vullnetarë, që i kushtojnë pjesën më të madhe të ditës kujdesit ndaj këtyre fëmijëve, bëjnë thirrje që edhe […]

DW Shqip – Çfarë nënshkruan qeveritë e Shqipërisë dhe Kosovës?

ks

Me disa marrëveshje të nënshkruara dhe me një fotografi të përbashkët me shenja duarsh që simbolizon shqiponjën, përfundoi mbledhja e përbashkët e qeverisë së Kosovës dhe asaj të Shqipërisë, e cila u mbajt në qytetin e Pejës. Kosova dhe Shqipëria kanë nënshkruar në Pejë disa marrëveshje me të cilat brenda gjashtë muajve unifiohen doganat, hiqet […]