Zëri Veseli: Kosova vendi më i sigurt në Ballkan për investimet e huaja

veseliii

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli është pritur sot nga udhëheqësit e Odës Ekonomike Austriake dhe përfaqësues të bizneseve austriake që veprojnë në Kosovë. Në këtë takim Veseli ka folur për potencialet që ofron Kosova për investitorët e jashtëm falë edhe politikave fiskale tatimore që krijojnë lehtësira të mëdha për të bërë biznes.

http://zeri.info/aktuale/202116/veseli-kosova-vendi-me-i-sigurt-ne-ballkan-per-investimet-e-huaja/