World Vision – Meghan Markle: Bamirëse dhe qytetare e botës

meghan-markle-rwanda-borehole

Kohët e fundit Dukesha e Essex është në vëmendje të mediave për shkak të dasmës në familjen mbretërore angleze. Meghan Markle ka qenë për shumë kohë e angazhuar në punë bamirëse nga vullnetare e deri në mbrojtëse të të drejtave për barazi gjinore në OKB dhe pjesë e fushatave për rritjen e ndërgjegjësimit për fëmijët në nevojë. Një pjesë të këtij kontributi ajo e ka dhënë si ambasadore e World Vision.

https://www.worldvision.ca/stories/gender-equality/meghan-markle-humanitarian