WikiHow – Si të veprojmë në rast tërmeti

termeti

Pasojat e një tërmeti mund të jenë shkatërruese, por është e rëndësishme që të jeni të vëmendshëm dhe të fokusuar pas një goditje tërmeti. Zjarret, rrjedhjet e gazit dhe dëmtimet janë të gjitha rreziqet që hasni pas një tërmeti dhe sa më të përgatitur të përgjigjeni, aq më e sigurt do të jeni. Në link jepen ilustrime me figurë sesi duhet të reagoni në rastet kur ndodh një tërmet.

https://www.wikihow.com/Act-After-an-Earthquake