The Washington Post – Përse fëmijët dhe adoleshentët përjetojnë më tepër ankth në ditët e sotme

kids

Kur bëhet fjalë për trajtimin e ankthit te fëmijet dhe adoleshentët, Instagram, Facebook, Twitter janë pjesë e punës së terapistëve. Në median sociale, ku gjithcka ka të bëjë me imazhin e tyre, kush po i bën “like”, kush po i shikon, kush po klikon në fotot e tyre e gjitha kjo mund të kthehet në dicka negative thonë ekspertet.

https://www.washingtonpost.com/news/to-your-health/wp/2018/05/10/why-kids-and-teens-may-face-far-more-anxiety-these-days/?noredirect=on&utm_term=.beeccd536a6e