VOA – Tiranë: Studim i ri për emigracionin

voa

Instituti Shqiptar për Studime Ndërkombëtare dhe Agjencia Gjermane për Bashkëpunim Ndërkombëtar publikuan sot një studim mbi lëvizjet migratore të shqiptarëve, nga doli se afro 40% e popullsisë së Shqipërisë jetojnë jashtë vendit. Kështu, Shqipëria renditet midis vendeve europiane e botërore me emigrimin më të lartë për frymë të popullsisë.

https://www.zeriamerikes.com/a/4497670.html