VOA – Thaçi: Jo ndarje të Kosovës por korrigjim të kufijve

thaci

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka thene se e kundërshton idenë për ndarjen e Kosovës përgjatë vijave etnike, por nga ana tjeter është i hapur për të diskutuar “korrigjimin” e kufijve gjatë bisedimeve të ndërmjetësuara nga Bashkimi Evropian për normalizimin e marrëdhënieve ndërmjet Kosovës dhe Serbisë.

https://www.zeriamerikes.com/a/kosovo-thaci-borders/4509462.html