VOA – Shqipëri: Shqetësime për largimin e të rinjve nga vendi

te rinjte voa

Largimi i banorëve drejt shteteve të tjera është bërë temë kryesore diskutimesh mes qarqeve akademike. Një grupim i tillë janë edhe të rinjtë e programit LEAD ALBANIA, pjesë e Fondacionit Shqiptaro-Amerikan të Zhvillimit. Ata diskutuan me shqetësim për emigrimin e shqiptarëve dhe mbi mundësitë e pakta që ofrohen në atdhe për shkollim dhe punë.

https://www.zeriamerikes.com/a/albania-brain-drain/4448908.html