VOA – Mbështetja për familjet ne varfëri ekstreme

Capture voa

Rritja e numrit të familjeve që jetojnë në varfëri ekstreme ka shtyrë kishën françeskane në Shkodër që të hapë “Mencën Buka e Shna Ndout”, ku çdo ditë, në drekë, ushqehen rreth 80 përsona. Drejtuesit e mencës thonë se varfëria është rritur edhe nga ulja në qytet, në kërkim të një jete më të mirë, e shumë familjeve nga zonat e thella malore. Ata apelojnë për më shumë vemendje për këto familje nga stukturat shteterore, bizneset dhe vetë qytetarët.

https://www.zeriamerikes.com/a/4527961.html