Vizion Plus – Të dhurosh flokët për një buzëqeshje

Një nisëm për dhurimin e flokëve për fëmijët qv vuajnë nga kanceri ka nisur me qëllim për sensibilizimin dhe ndihmën ndaj fëmijëve që u duhet të përballen me pasojat që vijne nga kjo sëmundje. Një punë e vështirë dhe e mundimshme për disa vullnetareë të rinj që kërkojnë të kthejnë sado pak buzëqeshje për fëmijët.

https://www.youtube.com/watch?v=q6pQjsrBfnw