Vizion Plus – “Shqiptarë e serbë bëhen bashkë, prezantojnë filmin në Pogradec “

Filip Dimiç një i ri nga Serbia që jeton në Kosovë së bashku me miq të tjerë nga Bosnja dhe Kosova ndodhen në Pogradec për të marrë pjesë në Festivalin Ballkanik të Filmit. Të rinjtë do të prezantojnë punimin e tyre i cili do të jetë i fokusuar në një tematike sociale.

https://www.vizionplus.tv/shqiptare-e-serbe-behen-bashke-prezantojne-filmin-ne-pogradec/