Vizion Plus – Rreziku i fëmijëve nga ngacmimet online

Aksesi në teknologjitë e komunikimit dhe rritja e përdorimit të internetit i ka ekspozuar fëmijët përballë rreziqeve të ndryshme që mund të vijnë nga prania online e tyre. Studimi i World Vision tregon se prindërit dhe mësuesit janë të papërgatitur ndaj këtij fenomeni. E ftuar në panel për të folur për rrezikun që u vjen fëmijëve nga rrjeti online ishte edhe Oriola Fili, përfaqësuese e World Vision.

https://www.youtube.com/watch?v=xI8W4N-UfXs