Vizion Plus – Moti i keq paralizon Shqipërinë, pezullohet mësimi, bllokohen rrugë e fshatra

MOTI-PARALIZON-VENDIN

Pezullohet mësimi në qarkun Dibër, Korçë dhe në zonat e Pukës dhe Fushë-Arrëzit. Edhe në Qarkun e Gjirokastrës në pjesën më të madhe të shkollave sot nuk është zhvilluar mësim. Po ashtu në shumë zona të thella të qarqeve Kukës, Dibër dhe Korçë ka mungesë të energjisë elektrike.

https://www.vizionplus.tv/moti-i-keq-paralizon-shqiperine-pezullohet-mesimi-bllokohen-rruge-e-fshatra/