Vizion Plus – Ministria e Arsimit: Procesi mësimor nis më 17 shtator

ministria arsimit

Viti i ri shkollor në sistemin parauniversitar do të nisë më 17 shtator, pas tre muajsh pushime. Gjithashtu, Ministria e Arsimit ka nxjerrë edhe një tjetër udhëzim, sipas të cilit, nuk do të lejohet mbajtja dhe përdorimi i telefonave celularë gjatë orëve të mësimit.

https://www.vizionplus.tv/ministria-e-arsimit-procesi-mesimor-nis-me-17-shtator/